bernerhagen

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2014

nu har våra små blivit 8 dagar...

Av Ann-Christin Silensjö - 28 oktober 2014 22:34

japp 8 dygn är nu våra små juveler   nya kort på deras egna sida  

lite fler kort från idag kommer här, eftersom jag gillar och ta kort så kommer det några här 

Bernerhagen's Tamlin Black and Tan hane

           

Bernerhagen's Tilli Ruby tik

           

Bernerhagen's Tora Black and Tan tik

             

Bernerhagen's Tova Black and Tan tik

         

Bernerhagen's Tula Black and Tan tik

     

lite bilder från valplådan

                     

2 av tikarna har vi fått måla lite med nagelack så vi ska hålla isär dem   men jag har koll ändå nu tror jag, det tar ett tag innan man känner dem , men nu gör jag allt det, så jag kan hålla isär dem, men vi målar dem lite för säkerhets skull,

jag sa till en av valpköparna igår ...hon undrade om jag tyckte de var fina nu när de är så små...FINA   de är ju UNDERBARA...det finaste som finns ju ....  ja så tycker man såklart om sina, andra ser med andra ögon, men mina små "skrynkeltroll" de är verkligen det finaste som finns   

allt rullar på som vanligt här, jag väntar på tecken som visar att Silje är dräktig,  nä nu blir det att göra sista rycket innan natten

     

   

 

ha de gott till nästa gång /Anki


            

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se