bernerhagen

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2014

valparna 4 dygn

Av Ann-Christin Silensjö - 24 oktober 2014 22:01

ja nu har valparna blivit 4 dygn...här kommer lite nya kort   

                       

och här är Bernerhagen's lilla Rå mattes hjälpreda, ja vad skulle vi ha gjort utan henne   hon hjälper till med det mesta här på Bernerhagen   det inte hon kan ...det är inte värt att kunna...hon kan bära saker...allt från strumpor till pennor, hon kan hämta in pinnar och gräva ur jord ur krukorna...bl a 

men ibland sover hon med   , när Irmelin fick sina valpar, ja då låg hon mitt uppe i allt...fast hade full koll på varje valp som kom, var med och stötte Irmelin...pussade och bara var med...typ...dä ä lungt...du o ja Irmelin...vi fixar't

 

ja är så jätteglad i detta lilla bustroll...så hälften vore nog   

allt rullar på som vanligt här på Bernerhagen...vi har bakat och vi har haft kära syster yster här med mor...vi har haft en jättetrevlig dag...

   

ja det kan ligga nått i det   varje dag lär man sig nått nytt...


        

 

ha de gott till nästa gång  mvh Anki

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se