bernerhagen

Direktlänk till inlägg 29 september 2013

Irmelins valpar 6 veckor

Av Ann-Christin Silensjö - 29 september 2013 23:23

ja nu har de blivit 6 veckor våra minstingar   du har varit ute lite idag med, det har ju varit kanonväder,  imorgon ska Magic på återbesök för att se hur op gått, jag kan ju säga att jag är lite bekymrad för detta, för går det inte denna gång så går det inte...men men vi hoppa så klart på det bästa 

 

här har det varit fullt upp hela helgen, massa med trevligt människor har förgyllt våra dagar, marken har vi varit på, kålsoppa och kålpudding har vi ätit och äppelkakan bytte vi ut mot blåbärspaj med vaniljsås, så denna helg har verklgien varit trevlig...nu så här på kvällskvisten börjar magen dra ihop sig inför morgondagen med magic...jag både vill och inte vill åka dit...

här kommer ialla fall nya kort på de små juvelerna som är 6 veckor redan, jag fattar inte vad fort det går, korten blev jättedåliga denna gång, vi tog dem sent på kvällen och hade en lampa som skulle ge ljus, men det blev inte bra, men men så är det ibland....

först kommer kort på tjejen 

Bernerhagen's Queen

     

här kommer grabbarna

Bernerhagen's Quito

         

Bernerhagen's Qrut

     

Bernerhagen's Qrim

         

Bernerhagen's Quastro

     

nu ska jag gå och tova en toffel så får vi se hur de blir, spännande, och lite roligt att göra något annat, imorgon ska jag försöka gjuta lite i mina nya gjutformar...DÄ SKA BLI KUL   ha de gott till nästa gång/ Anki 

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se