bernerhagen

Direktlänk till inlägg 28 september 2013

Valparna är ute

Av Ann-Christin Silensjö - 28 september 2013 16:48

idag har valparna varit ute en liten stund, på lilla soldäcket, det är verkligen full rulle, Silje & Irmelin fick vara med en liten stund, men valpana var helvilda så det va synd om mammorna, så vi fick ta ut dem, men kul tyckte de allt att det var, vågade inte ge dem vatten ute , för jag var rdd att de skulle bli kalla eftersom de hoppar i vattnet och är med hela föttarna i skålen, man hör hur de börjar tröttna, de börjar pipa och gnälla, då är de dax att plocka in dem, vågar inte låta dem sova ute, när de kom in åt de redigt med mat och drack vatten ...eller lekte i vattnet ialla fall   nu sover de som stockar....

tog en hel massa filmer så hoppas att ni som ska ha valpar tycker det är rolgit att se hur de är nu, flera av valplöparna har frågat efter filmer på dem så hoppas jag klarar få ut dem nu bara   ibland går det och ibland inte, nu ska jag ta en promenad i skogen med hundarna, sen är det dax att fota Irmelins små som blir 6 veckor idag, Stefan ska ner och jobba några timmar ikväll, så då får jag passa på /Anki


 

 

 

 

 

 

 

 


 
ANNONS
 
Alvis

Alvis

30 september 2013 14:42

Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! :)

Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!

Ha en bra dag, Kram! ^^

http://PeaceOfLove.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se