bernerhagen

Direktlänk till inlägg 28 september 2013

Siljes valpar 7 veckor

Av Ann-Christin Silensjö - 28 september 2013 13:52

ja nu börjar det närma sig hemgång för "smultrongänget"  Stefan har ju redan chippmärkt dem eftersom vi släppte båda kullarna tillsammans, så var det säkrast att göra så   de är ju så otroligt lika, de bor nu i hallen, och får komma ut och leka i köket badrummet och hallen, och gissa om det är kul, lite svårt att förflytta sig men men...man får ta det lite lungt, alltid någon valp som sitter fast och håller på att döda strumpor eller byxor   

här kommer lite nya kort på de små juvelerna

vi börjar med killarna

Bernerhagen's Poker

           

Bernerhagen's Prins

           

Bernerhagen's Paladin

       
här kommer tjejerna

Bernerhagen's Pippilotta

       
Bernerhagen's Petronella

               

Bernerhagen's Paloma

         

Bernerhagen's Pepita

       

Pippilotta & Pepita 

så här bor vi nu

             

jag filmade även igår men det blev så mörkt men tar med dem ändå


 

ja det var allt för denna gången , nu blir det ut och fixa lite och försöka hinna före frostens järngrepp...fy va hemskt...vill inte vill inte vill INTE ha vinter o kallt

ha de gott till nästa gång /Anki

   
   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se