bernerhagen

Direktlänk till inlägg 22 september 2013

Irmelins valpar 5 veckor

Av Ann-Christin Silensjö - 22 september 2013 11:03

Nu har Irmelins små blivit 5 veckor, de är så jättehärliga, full fart så klart ...idag ska Siljes små få flytta ut i stora hallen och Irmelins små får flytta in i stora Bernerlådan 1 v till, innan de också ska flytta ut i hallen, så fort de kommer ut i hallen, blir de så stora och rediga, då får de springa med i köket och lekamed de andra hundarna , och vara med när vi lagar man, just nu är de bara med och kikar på TV, och så, någon hund i taget är hos dem, men inte flera i taget, när jag sitter och stickar därinne, och valparna leker, så är det väldigt roligt med garnnystan kan jag lova, när de får tag i tråden så backar de och morrar och kampar o drar, vad ska man annat göra än att      men Olivia hon tog hela nystanet och drog iväg under soffan, och jag fick inte tag i henne så jag fick helt enkelt klippa av tråden   ja så kan det gå

här kommer en hel del kort på Irmelins små

hela gänget 5 veckor

   

här kommer kort på var och en av dem, vi börjar med tiken 

Bernerhagen's Queen

     

nu kommer hanarna

Bernerhagen's Qrut

     

Bernerhagen's Qrim

     

Bernerhagen's Quastro

           

Bernerhagen's Quito

       

det finns 2 st hanar kvar till salu, 1 Black and Tan & 1 Ruby

         

här är några kort på alla

           

här har Siljes lilla Prins kommit med också   han är mer med Irmelins kull än sin egen och Silje

             


ja detta var korten för idag, vi tog traktorn ja o Stefan häromdagen och plockade lite bär, fick tag i lite blåbär faktiskt 2 liter...oaw...och Lingon, jag bestämde mej för att gå en bit före stefan och traktorn istället för att bli helt mörbultad i traktorn över berg o ner i diken o ja rätt ut i skogen, men jösses det gick inte, Älgflugorna bombarderade mej verklgien ..fy va äkliga de är, Stefan sa att jag hade säker 75 st. bara på ryggen, de var överallt, i ansiktet ja överallt, inne i traktorn, nää...det blir snart omöjligt att gå till skogen

 

ja nu har en vit Lovikka mössa till blivit klar och ska flytta hem till sin nya ägare 

   

            hittade några kort från ifjol på Lovikkavantar, så nu har vi gjort några mer i samma färger   

  


Stefan har varit och Tränat Ayla idag, det går riktigt bra i skogen med henne hon är 1½ år nu och ska vara med på Älgjakten , så här stolt vat Stefan när vi fick hämta hem lilla Norrlyckans Freja "Ayla"
  

ja vi får hoppas det inte finns nått annat på skogen bara...hujedamej

här är ett kort på Stefan och hans bror ...visst är de fina , tur att man bor med skogen inpå knuta....då blir ju djuren så tama   

 


 

ha de gott till nästa gång/Anki  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se