bernerhagen

Direktlänk till inlägg 15 september 2013

Silje & Irmelins valpar

Av Ann-Christin Silensjö - 15 september 2013 00:31

Siljes valpar är nu 5 veckor & Irmelins valpar är 4 veckor   det har varit fullt upp några dagar här, och lilla Magic är hemma igen, op har gått bra, de har bytt ut spiken i benet till en skruv, så när vi kyler benet ska vi kyla högre upp så det inte isar i den, annars gå tränar vi, kyler, masserar och pysslar om honom så gott vi kan

 

lilla kraken men vi hoppas nu på det bästa   

men nu för att visa lite bilder först på Siljes små här är hela gänget

 

      

Bernerhagen's Paloma vi börjar med tjejerna

       

Bernerhagen's Pepita

   

Bernerhagen's Petronella

       

Bernerhagen's Pippilotta

     

här kommer grabbarna

Bernerhagen's Prins

     

Bernerhagen's Paladin

   

Bernerhagen's Poker

     

ja och här kommer irmelins kull

Bernerhagen's Queen tjejen

   

och nu killarna

Bernerhagen's Qrut

 

Bernerhagen's Qrim

   

Bernerhagen's Quastro

 

 

Bernerhagen's Quito

     

 det var en hel massa med kort som vanligt, idag har vi haft Inger & Kjell här från Ekshärad...och oj Danny var visst med på bild här kikar han in genom köksfönstret, vilken tur att vi hann ta bort krukorna  

 

jag tror lilla Novalii & lilla Olivia var chockskadade faktiskt   

 

ja tidigt imorgonbitti kommer "Anki" & Göran från Mimmidalens kennel, det ska bli riktigt kul, Älggrytan är klar, potätera skalade och Äppelpajen fixad...imorgon blir det skogen...tjoho mot lingona   ska bli kul att höra vad Anki säger om alla Älglusen...jag och stefan var och plockade Lingon häromdagen jag hade säker 20 st innanför jumpern fy för den lede...nu ska jag tala om för er hur det gick till när vi skulle ner o plocka lingon,Stefan sa vi tar traktorn ner..oki...tänkte inte så mycket på det, men när jag kom ut, så såg jag släpkärran kopplad på den lilla traktorn...på flaket står en stol...    joda där skulle jag sitta förstår ni, jag trodde göbben hade blitt galen men...han menade fullt allvar, så det var bara att hoppa upp o se glad ut, ibland tycker jag att det är bra att vi bor som vi gör, allt om man säger så vill man inte att folk ska se...där drog vi i väg...han på lilltraktorn utan hytt...släpkärran efter med mej i mitten på flaket på en stol, som en primmadonna   jag skämdes faktiskt , de gjorde ja

  där satt jag med 2 hinkar och en bärplockare, ut i skogen över bergen genom vattendiken bombarderad med älglus, prickig av vattenstänk, fick upp luvan knöt den så bara glasögonen o näsan stack ut, där satt jag...jösses säger jag, men vi fyllde våra hinkar sen bar det av hem igen...  vet ni ibland är det så himla skönt att vara lite galen, men kul hade vi det   ha de gott till nästa gång /Anki   
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se