bernerhagen

Direktlänk till inlägg 13 september 2013

Full rulle....

Av Ann-Christin Silensjö - 13 september 2013 01:05

ja här är det full fart   alla våra små mår bara fint, de äter vanlig mat nu 3 ggr om dagen än så länge, Irmelins som är 3½ vecka nu, är bäst på att äta, här kommer lite nya kort

         

Siljes små är 5 v imorgon, så imorgon blir det nya kort på var och en och vägas ska de, men lite nya kort från idag på dem, Marielle på Milljas som äger Silje's valpars pappa "Dante" har varit ute och tagit några nya kort på honom, och han är vacker som en dag   och vi fick lov att låna de fina korten , så här kommer han

pappa till valparna

   

                   

lilla Magic är op idag, de ringde från djursjukhuset och berättade att allt gåt fint, de ringer imorgon efter ronden, vi får hoppas han får komma hem imorgon, lilla gubben...ja då var vi tillbaka på ruta 1 igen da   visst känns det tungt, men vi får hoppas det blir bra nu, så kraken kan komma tillbaka så fort som möjligt i den vardagliga livet...men det blir en tuff tid framöver...suck...men men bara allt blir bra så ...

     

vi har haft lite valpköpare här, trevligt, och fler är på ingång...härligt   stamtavlprna har kommit på båda kullarna, så nu är de registrerade på SKK, valplådorna börjar trilla in, ja Siljes kull flyttar om 3 v. det är inte klokt vad tiden går fort, men så är det när man har roligt   det gäller att hänga på   


igår kväll fick jag o Ayla för oss att vi skulle ta oss en kvällspromenad...och jag visste ju att det mörkna fort...men jag visste inte att de blev natta på en gång, där mitt ute på en skogsväg stog vi, och vi både hörde Varg o Vildsvin i varje vrå...Ayla ljög hela tiden, det var hennes fel att jag blev så rädd...för den knäppisen tittade åt alla håll och såärrade upp både ögon o öron, till slut vågade jag bara titta rakt fram...hujedamej   

dessa feck ja te mett i natta ialle fall   

   

ha de gott till nästa gång/Anki

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se