bernerhagen

Direktlänk till inlägg 25 februari 2013

My Exotic World...

Av Ann-Christin Silensjö - 25 februari 2013 22:02

My Exotic World Touch of Magic  "Magic" & Twice as Nice  "Pappy" är ju kullsyskon, Magic kom till oss först...sen kom lilla Pappy , de hänger ihop hela tiden    

 

men lilla Pappy är allt en liten Prinsessa hon   

nu är deras stamtavlor inskickade till Skk för omregistrering, så de ska få sitt Svenska regnr.

jag tycker att det fortfarande går lite trögt här, fast solen faktiskt kikar fram ibland, och taket droppar, så är det lite som i sirap fortfarande, nu bör man vara i full fart med plantor, omplanteringar o frösådd...

våra Blå mini Änglatrumpeter blommar förfullt i garaget faktiskt

   

pelargonerna börjar arta sig riktigt bra nu...

blir en sväng till Karlstad imorgon med ...hoppas hoppas allt är bra , 

ska försöka lura med Carina in på Rusta och Solareturen   

Stefan jobbar natt, Robert sover, hundarna sover...ska kika lite på TV för en gångs skull...försöker kika på Vampire Diaries, en serie...jag gillar sådana filmer  tycker den är jättebra, det är värre med Stefan, som blir jätterädd   han gillar inte vampyrfilmer och sånt...gissa vem som alltid måste skrämma honom, om de smyger på TV eller nått sånt....  jag kan bara inte låta bli   


har en tik här för parning, imorgon får vi reda på prog.provet vad det visar ....spännande, ha de gott till nästa gång

/Anki

                

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se