bernerhagen

Direktlänk till inlägg 23 februari 2013

Regnbågsbron...

Av Ann-Christin Silensjö - 23 februari 2013 09:36

 

ja igår stog vi åter där vid Regnbågsbron...för 3:e gången på mindre än ett år...vi var tvugna att släppa Dagny  så nu är hon hos sina vänner... jag försökte in i det längsta att hålle henne kvar...men det gick inte längre   hon hade en speciell stjärna i mitt hjärta  hon var våran 3:e generation under 18 år med Berner sennen...och hur jag ska komma över detta vet inte jag  men tiden läker alla sår heter det ju ...så vi får hoppas på det...att mista sina vänner är hårt, men att mista 3 på så kort tid....det fullständigt sliter hjärtat ur kroppen på en, man hinner inte ens hämta sig ...suck...

detta kortet togs i går em, innan vi åkte, hundarna visst vad som var på gång..lilla Magic stöttade hennes mest, han var hos henne hela tiden...ja hon slipper må dåligt nått mer och det är en stor tröst...

 

 

 
ANNONS
 
Madde

Madde

23 februari 2013 12:01

Jobbigt att mista våra fyrfotingar, något man aldrig vänjer sig vid. Tänker på er.
Många styrke kramar från mig <3

http://runezzaz.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anki

2 mars 2013 00:51

tack snälla Madde, ja detta är den mörka baksidan...hur klarar man detta på ett bra sätt...någon sa en gång till mej - du vänjer dej väl...du har ju så många...hur jag bara undrar hur kan man ens säga så, man kan aldrig vänja sig vid att mista en trogen vän... kram Anki

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se