bernerhagen

Direktlänk till inlägg 18 februari 2013

imorgon flyger vi.....

Av Ann-Christin Silensjö - 18 februari 2013 22:17

håller på och gå igenom det sista, buren som Magic kom i , är rengjord och bäddad, den ska Puppy åka i hem, passen i väskan, sele och koppel, saker till Nancy, ja och kameran höll ja på och glömma....men nu ligger den i väskan, nu börjar jag bli pirrig, ska snart hoppa i säng nu, vi ska upp 04.00   tror inte det blir så mycket sömn men..., en spännande dag i mogon, ska bli så jättekul att träffa Magics o Puppys föräldrar och Nancy så klart, 

vi fick lite extra babage på hemresan    med oss hem får vi en liten Ruby pojke på 2 år  

vi ska försöka och inte få med något mera hem än det som är planerat...ialla fall inte denna gång   

sen får vi se vad framtiden har för överaskningar   ha de gott till nästa gång /Anki


såhär såg det ut i februari 2010, vårat hus syntes nästan inte   

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se