bernerhagen

Direktlänk till inlägg 16 februari 2013

lite om allt...

Av Ann-Christin Silensjö - 16 februari 2013 12:10

 

ja nu har det varit alla hjärtans dag och vi tog en del kort, men det har inte blivit att jag uppdaterat bloggen , men nu så....  

på korten är det Bernerhagen's Gersemi, Bernerhagen's Silje, Bernerhagen's Irmelin och My Exotic World Touch of Magic  

   

 

Nancy som har kenneln i Tyskland som Magic och hans syster kommer från, har skickat nya kort på Puppy här kommer de

   

nu är det snart tisdag så vi kan hämta hem henne   det ska bli jättekul.

 

detta med att ha hemsida och att ha kennel överhuvudtaget är väldigt roligt, det är något som jag verkligen tycker är kul, och detta med hemsidor önskar jag att jag kunde hålla på mera med, för det är bara sssååå kul   

men mitt uppe i allt kul, så finns det ju alltid en baksida av det hela, 

vi här på Bernerhagen's kennel använder våran hemsida för att berätta saker som vi tycker är kul att berätta, om hundarna om parningar och planer vi har mm,

vi köper hundar, behåller hundar, parar hundar och planerar som det passar oss här på våran kennel,

"tyvärr" så är vi väldigt korkade... för vi ser  framåt och hoppas varje dag att vi ska göra något ännu bättre, 

sen kanske det inte blir som man tänkt sig, självklart så är det så, men vi har inte ont av eller mår dåligt om grannen byter bil tex eller ändå värre köper en till....

 

men så det finns "sådana"   som använder andras hemsidor för att läsa, ta del av informationen, 

för att sedan i sin egen bitterhet spy sin galla rakt ut.....   

livet är ganska kort och komplicerat, så tyvärr finns det inte tid för oss att hålla på med sånt,

 

lägga sig i , prata strunt, tycka o tänka högt, och sprida ord med vinden, som sedan alltid landar hos den som det gäller... föder bara ensamhet, bitterhet och svarta tankar....  

 

det finns ett talesätt  "genom sig själv känner man andra " och "tänk om inte lögnen fanns, då vore allting sant det man hörde"

nej så vill inte vi ha det, så därför väntar vi på våren   sol o värme   och allt annat roligt som hör livet till, 

idag fyller våran "mellangrabb Robert" 23 år   

 

så idag blir det kalas med god mat och tårta....


jag gillar inte att svärta ner min blogg med sådant här trams som jag var tvungen att skriva om idag...det är pinsamt att behöva sjunka ner till den nivån...men ibland så går det bara inte att låta bli, men man blir liksom tom i bollen...


en sak till bara....

ska försöka få till detta så bra som möjligt.....

vi köpte en ny hane för 1½ år sen Tibama's Sweet Music "Teddy"   jag var så glad för honom,

   

i oktober 2012 fick vi släppa honom    drygt 3 år blev han

 

jag har hört om brustna hjärtan   men mitt gick itu...  2 dagar efter beskedet, satt vi här Stefan o jag med Teddy mellan oss, tårarna rann på oss bägge, vad i hela friden skulle vi göra  , där låg han ...kraken...vifta på svansen försökte puffa oss med framtassarna när han låg på rygg... detta är så jobbigt   men så gjorde vi det bara, jag gick och ringde, fick en tid smma dag, och jag kunde inte följa med honom...jag kunde verkligen inte   Stefan fick åka själv...jösses...   

han var med hem, och han ligger här bland björkarna hos oss...varje dag vi går med hundarna ropar vi hej till honom   phu...jag ser snart inte tangenterna...

 

jag har inte kännt mej varken mogen eller motiverad att gå ut med detta ännu, men eftersom det ändå har kommit ut så vill jag berätta det , vi har varit och scannat honom och han hade Syringmyeli  SM, papperna har kommit från British veterinary association/kennel club CM/SM schem i England , de kom till oss i Januari, jag har hans röntgenplåtar och hans utlåtande från England om någon vill veta mer... jag menar detta är så nytt, och det finns ju massor med frågor, funderingar och så, att jag valde att beställa hem plåtarna var för att försöka "lära" mej mer eller vad jag ska säga, tiden läker alla sår  sägs det ju...men denna gången fick halvläkta sår rivas upp för tidigt, det är jag väldigt ledsen över    

 

Han har inte gått i avel, så han har inga valpar efter sig...

va snälla mot varandra, en dag kanske vi behöver varann....då är det skönt att ha en vän   /Anki

 

 
ANNONS
 
Susanne viberg

Susanne viberg

16 februari 2013 15:50

Det var fint skrivet och sant. Förstår inte hur folk är men du är en verklig vän som jag uppskattar mycket vi får hålla ihop många kramar susanne

http://www.hejastugan.se

 
Ingen bild

Anki

18 februari 2013 22:32

tack snälla Susanne :-) kram Anki

 
Ingen bild

Lena

23 februari 2013 10:28

Men lilla hjärtat goa fina Teddy vad ledsen jag blir nu. Men han fick lyckan att komma till er det måste ha varit rena himmelriket på jorden för honom den tid han fick hos er.Kram till er från oss på Mon!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se