bernerhagen

Direktlänk till inlägg 7 februari 2013

då har vi blivit med hund igen :-)

Av Ann-Christin Silensjö - 7 februari 2013 10:56

 

My Exotic World Twice as Nice kommer att flytta till oss, vi ska hämta henne den 19 feb. det ska bli jättekul   vi   flyger   ner jag o gubben och hämtar henne i Tyskland, vi kunde inte motstå när vi fick förfrågan  

vi är så glada för Magic så det blir väldigt kul att hans syster flyttar hit   några kort på henne kommer här, de är väldigt lika Magic och "puppy" som Nancy fortfarande kallar henne   

     

för att komma till Nancys hemsida http://www.top-cavalier.de


Dezzy har kommit i löp här och ska paras, Gersemi är på G hon med, mer info. vilka hanarna blir kommer senare.

så vi hoppas få valpar i April   


i söndags hade vi besök av Micke & Mariette och lilla Bernerhagen's Lenita som numera heter "Pepsi" och hennes kompis "Bamse" som också är en Cavalier king Charles spaniel , han är 10 år och en underbar kille. 

tyvärr hade jag inte min kamera   hemma, den var utlånad för tillfälle för lite "avancerad" fotografering  kan man säga...och jag som är lite fototokig...ja så är det...

annars har vi tagit det lite lungt ett tag, men nu går vi mot rätta tider   min tid...    jag älskar våren o sommaren, det är då man lever.... hösten o vintern går man i ide och bara väntar att tiden ska gå...så våren ...och sommaren kommer   underbart...sa till Stefan senast igår, egentligen skulle vi bo i Spanien eller nåt, och Stefan har kikat på både hus o lägenheter overallt på de varmare breddgraderna nu i flera veckor, så ett litet ljus har tänds   .... nja det är väl en dröm som alla andra   

inte så lätt att packa med alla nära o kära...och barnen och alla som man inte kan vara utan....tyvärr...

men ni ska veta att jag verkligen vill...mer än verkligen...


nog med tokerier....det blir att hoppa i diskbaljan en sväng..sen i duschen...sen mot Karlstad...ortopeden idag....

ha de gott till nästa gång /Anki

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se