bernerhagen

Direktlänk till inlägg 30 juli 2012

Ransäter utställningen

Av Ann-Christin Silensjö - 30 juli 2012 23:43

3 st. Bernerhagens killar ställdes i Ransäter i helgen, alla 3 var efter Mimmidalens Sweet Nice Flower & Älvljungarnas Kristoffer Robin fast ur 2 olika kullar, 2 av hanarna var 1 år och fick båda två Very Good    och 1 hane var  2 ½ år kullbror till våran Gersemi han fick Excellent, jättegrattis till alla tre, de fick ganska lika kritik alla tre, ingen av dem har ställt hund förut, 2 av hundarnas ägare hade aldrig ens varit på utställning, så det måste jag säga var väldigt duktigt gjort av dem, och goa lilla Zandra med Bernerhagens Jeremi "Kid" hjälpte till så allt blev så jättebra, vilken tur att vi har henne    helt otroligt hur dessa treträffades, stöttade och hjälpte varann  men ändå kändes det lite konstigt att inte vara där för dem, men kanske passar det bättre för oss nästa gång, nu ordnade det sig så bra ändå, det blev ju lite tokigt med dräktiga Dezzy och hanar som uppvaktade tikar som löper , men vi ordnade ju detta till det bästa, tusen tacka till er alla Gun & Krille med "Mose", Sandra & Johan med "Kid", Maria, Inger & kjell med "Timo"   mvh Anki

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se