bernerhagen

Direktlänk till inlägg 28 juli 2012

i väntans tider...

Av Ann-Christin Silensjö - 28 juli 2012 00:05

inget är som väntans tider  ....

 

Dezzy börjar allt bli bra rund om magen nu, 5 st . valpar såg vi idag på röntg. det är ca. 1 v kvar nu innan de små kommer.

och lilla goa Elvira fick följa med och ta ett blodprov idag, hon är så liten o smal, och ser sjuk ut, men pigg som en mört är hon, men något är galet ...riktigt galet med henne, vi får provsvaren i mitten av nästa vecka...hoppas vi kan hjälpa henne på nått sätt, så det blir bra med henne   vi ber till vår lyckliga stjärna att allt blir bra med henne  


vi har fått in höt så det är klart ialla fall, det hör sommarn till på nått vis, men nu är det gjort.


 

Bernerhagen's Dagny tittar så allt går rätt till ((-:


   

vi skulle egentligen åkt ut lite på några dagsturer, men det har inte blivit så, och jag tycker Dezzy har varit lite "påverkad" kanske av dräktigheten lite så vi har nöjt oss med småturer, ja o gubben, och pojkarna har variut här hos djuren, vi var ialla fall och åt mat på Forsbacka golfbana

 

sen tog vi en glass ipå Marinan i Åmål

ojsan här sitter visst gubben och har de gött   


         

det var en lyckad dag, underbart väder och lite lagomt så där ...

några Älgar på gärdet hemma

       

ja och nu kommer vi till Änglatrumpeterna, de är fantastiska, jag önskar jag kunde fånga upp den ljuva doften från dem i en burk och få sprida den vida omkring...verkligen, jag önskar att alla fick känna, det luktar i hela trädgården....ljuvlig stark liljekonvalj...man blir helt yr....helt underbart

detta är en väldigt stor änglatrumpet vi kallar den för Astrid" rosa och vi har även vit. denna är rosa, vi har övervintrat den i många år nu. den blir lätt 2½ meter hög, trumpeterna är dryga 30 cm, och klockorna i diameter 25-27 cm stora

     

nu blommar den lilla gula som mest, doftar stark citron/citrus

 

sen den fantastiska "mini Blå" översållad  med små blå klockor, den röda blommar inte ännu

här tar de en liten paus Bernerhagen's Katitzi & Bernerhagen's Gersemi

 


jag har varit iväg och köpt mera Alpacka ull....och jag har tagit massa med underbara kort på dem, jag har kardat och herregud...ja jag har ull och alltmöjligt överallt, det ska jag berätta om i morgon...ha de gott så länge   


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se