bernerhagen

Direktlänk till inlägg 21 juli 2012

lite av varje...

Av Ann-Christin Silensjö - 21 juli 2012 00:33

Igår hade jag och Carina en heldag verkligen, det var länge sedan, vi skulle stanna vid Nyängen och köpa lite godis, men det regnade så in i vassen så det flöt allt som va, vi kom knappt ur bilen

  det var faktiskt med utav det värsta skyfall jag varit med om

 

sen bar det iväg till http://www.wermlandsalpacka.se/ det var en upplevelse som heter duga, det var helt fantastiskt,  vi har ju haft Lama här men Alpackor var faktiskt ett strå vassare, det är väl ca 12 år sen vi köpte våra, men har varit utan några år nu, men jag är jädrigt sugen på att skaffa mej några, och inte blev det bättre av att se alla dessa underbara djur igår , så nu har jag köpt Alpacka ull och ska karda och tova skosulor

             

det räcker ju att se bilderna så förstår man att man måste ju faktiskt ha sådana där   

idag fick vi in en del hö iallafall, nu hoppas vi kunna bala resten på söndag,

     

hoppas vädret håller sig bara...

imorgon kommer det valpspekulanter och hälsar på det ska verkligen bli kul, väldigt roligt att folk är så valpsugna,

det är bråda dagar nu när gubben har semester man ska hinna med allt, och jösses 10 dagar kvar i juli sen är vi inne i augusti....var i fridens dagar tog sommaren vägen, sen blir det att ligga på sparlågan här, Dezzy ska ha valpar första dagarna i Augusti, hon behöver lungn och ro, så då tar vi semester jag o Dezzy   så vi är utvilade o pigga tills de små kommer ....

Idag har lilla Mimmidalens Sweet rising Star "Saga" varit hos vet. och tagit tandsten och fått vac.        

nu blir det till att sova en sväng  ha de gott till nästa gång /Anki

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se