bernerhagen

Direktlänk till inlägg 19 juli 2012

takläggning

Av Ann-Christin Silensjö - 19 juli 2012 00:29

Ja nu börjar det bli färdigt med taket på Jimmie & Christians (våra stora pojkar) hus i stan , vädret har spelat dem ett spratt, ibland har det varit väldigt varmt, med klarblå himmel, sen kom ett hällregn så allt flöt, ibland var himlen kolsvart , men nu börjar det bli klart iallafall det är skönt,

             

Dezzy börjar allt och bli väldigt rund om magen nu, vi ska göra dräktighetsröntgen nästa fredag den 27 då får vi veta vad många valpar det är   

men ligga i solstolen det älskar hon 3 veckor kvar innan valparna kommer

   

Lilla Gersemi Dezzys dotter som är 2½ år, håller gärna mamma Dezzy sällskap

       

Änglatrumpeten den gula har fått fler klockor så här ser den ut nu

   

en av de andra Änglatrumpeterna ska snart slå ut, jag sätte i tumstocken för att mäta den, från krukan (inte från backen) utan från krukan så mäter den nästan 2 m, full med små "bananer" (knopp alltså" de ser ut som små banander

     

sen kommer några bilder på hundarna i trädgården

lilla Norrlyckans Freja "Ayla" har blivit 4 ½ månader

   

Dagny tar en liten sväng till skuggan

     

och vi har gjort en ny hemsida till en annan Cavalier  kennel den kommer ut så snart den är helt klar 

imorgon ska jag & Carina och kika på Alpackor, det ser jag väldigt fram emot, Carina ska köpa garn, men jag ska nog köpa Alpackona tror jag   ha de gott till nästa gång/Anki   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se