bernerhagen

Direktlänk till inlägg 10 juli 2012

länge sedan sist..

Av Ann-Christin Silensjö - 10 juli 2012 11:31

    ja jag har varit dålig att uppdatera hemsidan, det blir medt på FB, knappt det heller just nu   

sommaren är en hektisk tid med allt ...  

Dezzy ska jag ringa och beställa til för rentgen idag ialla fall, så det blir i slutet av nästa vecka skulle jag tro då har hon gått 6 ½ v. då är et ju bara 2½ v. kvar innan de små valparna kommer   det ska bli så kul, men jag tycker det är skönt att veta hur många det blir därför gör vi en röntgen på henne, ja hon är bra rund om magen nu. så det är nog några stycken.

annars har vi firatvåra tvillinggrabbar som fyllt 28 år och min kära mor har fyllt år och även jag själv    det blev ett väldigt klasande det     

jag har dödat en huggorm ja det är jämt dä varste ja vet..hu dessutom på grusgången i m från huset ja inte vårat men ändå, usch...

slått hö har vi inte gjort, undrar när det blir i detta vädret hm...

igår var vi och fiskade tog en tur med båten Therese Nellie o Robin jag o Stefan, när vi just fått ner ankaret så såg jag en orm i vattnet, den simmade rakt mot båten, stefan som har ormfobi fick tag i åran och började slå, Therese fick panik , men den gav sig inte den skulle mot båten, till slut efter mycke vevande gap o skrik så väjde den men jösses vad flög i den...det var inte den minsta ormen skulle jag påstå , det var riktigt otäckt, men vad ormar det är i år,  runtomkring här har vi dödat 5 st i år, på en sträcka på 500 m. det är inte kul

jag har fått ny mobil som jag inte kan med, ifall ni undrar någr av er har ju reda fått vissheten om det    ja ja det är inte så lätt, och just nu har jag inte tid att sätta mej in i den, det får jag ta till hösten, men nu kan jag ju svara iallafall, Rickard lillgrabben var så snäll och gav mej denna en sån där man drar med fingern på skrmen...ja jösses bara där förstår ju alla att det blir fel, men jag ska allt lära mej, jag kan tilloch med ta kort med den ,

våra Änglatrumpeter har börjat blomma har tagit en del kort, men det får bli nästa gång ha de gott till nästa gång mvh Anki  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se