bernerhagen

Direktlänk till inlägg 25 november 2011

Julsockor...

Av Ann-Christin Silensjö - 25 november 2011 14:10

   

idag är det storm här, 8 g varmt men blåsigt...

nu har jag stickat färdigt julsockarna, jag blev riktigt nöjd med resultatet, jag gjorde dem i 70% ull så de blir varma o goa, jag hade flera arbeten före som jag skulle ha gjort, men så fick jag äntligen  tag i mönstret på dessa julsockor och skulle bara pröva och se... ja nu är jag klar med min 3:e, så 1 kvar bara så har jag gjort 2 par (-:

vi hade besök häromdagen av Inger på Bellsingers kennel, hon stickade så fina halsdukar hon hade med och visade, men nu visade jag henne alla sockor o mönster, så på vägen hem var hon in och köpte sockgarn  (-: pratade med henne förut, hon är i full färd med strumpstickandet nu, ja så kan det gå...

mina underbara systerdöttrar med sina små var här igår och Maria från Tösse, vi hade det riktigt kul, Nellie 2 år skulle rida på Pärla, det slutade med att alla red, Maria, Nellie och hennes mor Therese och Sofia och lilla Liam sov gott i barnvagnen medan hanses mor tog en ridtur,

nu har vi varit i stan hos våra pojkar och fixat i huset med stjärnor o stakar, ska ta ett tag här hemma nu

  Lilla Nellie med valparna Kasper & Katitzi

 

   Dagny tycker det är så konstigt att alla sängplatser är så små, skärskilt när lilla Katitzi ska ligga hos henne, Katitzi syns nästan inte i Dagnys svarta päls, ibland när jag letar efter Katitzi och inte hittar henne, har hon krupit ner hos Dagny, man får titta ordentligt för att se henne intill Dagny (((-:                                               
    ha de gott mvh Anki 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Torsdag 23 aug 14:25

idag är det lite mulet varmt men lite si sådär,  poff sa det så var sommaren liksom bara så där ...över liksom   från att ha laddat upp batterierna till sprickningsgränsen med D vitaminer från   härliga strålar, så ska vi nog ta oss igenom hösten...

Av Ann-Christin Silensjö - Tisdag 31 juli 14:33

vill bara medela detta    cavalierträffen till söndagen är inställd pga för få anmälningar tyvärr                                                                              mvh Anki ...

Av Ann-Christin Silensjö - Söndag 22 juli 14:46

Hej mina kära vänner   mycke har hänt sedan sist    först vill jag medela att vi har haft besök igen, en gammal trogen vän som har följt oss i 20 år        han börjar bli lite sliten här nu    men han får faktiskt försöka hänga med ett tag till...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 4 juli 21:37

ja tiden går, imorgon kommer de förasta valpköparna till Jasmines kull, ska bli såå kul att träffa dem alla     de äter riktigt duktig nu alla 8   Jasmine är nybadad och fin idag här tillsammans med Windsor         Jasmine och hennes små ...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 2 juli 15:31

ja 3 st killar fick hon      allt gick så jättebra hon var så duktig lilla willemo              vilka små underverk, man kan ligga och titta hur mycke som helst, presic som när barnen var små    det går nästan inte att förstå, eller ta in, d...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se