bernerhagen

Direktlänk till inlägg 8 november 2011

valparna 7 veckor

Av Ann-Christin Silensjö - 8 november 2011 17:52

 

ja idag är valparna 7 veckor, nya vikter och nya kort (-: jag klarade det denna gången med ((-:

tog några kort på de andra stora damerna när vi var på promenad häromdagen,

 mina smilisar på bloggen fungerar inte, jag är rädd att jag håller på att få ett dataras,

likaså med mailen, jag kan inte se några nya mail om jag inte går in på hotmailen direkt, jag vet inte om de mailen jag skickar kommer fram heller, ja kort som jag skickar kommer inte fram det vet jag, skulle skicka kort till Charmdroppens kennel, men det gick inte, fick ta det via FB, ja ja vi får väl se hur det går, det är väldigt bra med datoren...när de fungerar (-:

idag har jag varit hos Birgitta en sväng, tittat på hennes fina hästar...

här kommer nu lite kort från oss här på Bernerhagen ha de gott mvh Anki

        
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 16 jan 20:29

ja först måste jag önska er alla en god fortsättning på nya året :-)    här har vi tydligen tagit långsemester från bloggon och allt    så nu är det väl hög tid med lite uppdateringar   Mycke har hänt sen sist, både bra och roliga saker.......

Av Ann-Christin Silensjö - 24 december 2018 23:07


Vi önskar er alla en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År      ...

Av Ann-Christin Silensjö - 23 augusti 2018 14:25

idag är det lite mulet varmt men lite si sådär,  poff sa det så var sommaren liksom bara så där ...över liksom   från att ha laddat upp batterierna till sprickningsgränsen med D vitaminer från   härliga strålar, så ska vi nog ta oss igenom hösten...

Av Ann-Christin Silensjö - 31 juli 2018 14:33

vill bara medela detta    cavalierträffen till söndagen är inställd pga för få anmälningar tyvärr                                                                              mvh Anki ...

Av Ann-Christin Silensjö - 22 juli 2018 14:46

Hej mina kära vänner   mycke har hänt sedan sist    först vill jag medela att vi har haft besök igen, en gammal trogen vän som har följt oss i 20 år        han börjar bli lite sliten här nu    men han får faktiskt försöka hänga med ett tag till...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se