bernerhagen

Direktlänk till inlägg 7 juli 2011

Iochroma

Av Ann-Christin Silensjö - 7 juli 2011 20:45

                  Iochroma (tror det stavas så) även kallad "mini änglatrumpet" jag är väldigt glad i just dessa underbara blommor, 2 av dem är i sin prakt just nu, de är lite lika vanliga änglatrumpeter på det att när de ska till att blomma så fäller de en hel del av sina blad.

Den röda och den blåa är dryga 2 m höga, den röda har bara börjat blomma, det är alldeles smitfull i knopp, men en del har slagit ut, så idag var jag tvungen att plåta lite  

Gersemi, Saga och Elvira fick också hänga med på ett kort

Madde på Runezzaz kennel har fixat till det så fint här på vår blogg...vi bugar och tackar Madde för det   

ja så har det gått sönder något i höpressen idag, så det är stopp, vi har 3 strängar kvar på järdet så det är väl rätt ok ändå, men så jädrans typiskt att det ska krångla

sen en annan sak...jag fattar inte detta men  när jag läser själv vad jag skrivit så här efteråt så ser jag lite stavfel och så   men oftast går det undan när jag skriver, men nu har flera påpekat för mej att jag får skärpa till mej  skämt åsida, men tydligen finns det några av mina goa vänner som får sig ett gott skratt ibland, och undrar hur det är med den svenska gramatiken   

              nu ska jag åka till mor o far dricka en kopp kaffe o äta rabarberpaj

                      det låter väl alldeles utmärkt ha de gott/Anki  

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

13 juli 2011 14:28

Så fint Madde har gjort det på din blogg, GRATTIS !
Nu blommar det rejält hos dig, så många fina blommor, nu får du visa dina fingrar, jag vet att dom är gröna hehe.
Ha en fortsatt fin sommar / kram

http://bernamis.bloggplatsen.se

 
Anki

Anki

14 juli 2011 17:30

tack Ruth!
ja hon är duktig Madde (-: jag är jättenöjd,
ja jag tragglar på med mina blommor, det är ett av mina stora intresse, förutom ALLT annat (-:
jag har tagit en del kort, lägger ut efterhand
önskar dej med en fortsatt fin sommar kram Anki

http://www.bernerhagen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se