bernerhagen

Direktlänk till inlägg 28 april 2011

Änglatrumpeter....

Av Ann-Christin Silensjö - 28 april 2011 20:58

idag har vi planterat om och tvättat av änglatrumpeter, de är redan 150-180 höga de flesta, och det är sååå jätte jättekul att de flesta har övervintrat, några blommar redan för fullt.

Idag har vi haft valpköpare här, det är så härligt att se när de kommer och tittar på de små, så som det verkar nu har vi 1 hane kvar.

ja nu är påsken över, det ryker fortfarade av kvasten där ute efter Blåkullefärden    

under påsken var vi en sväng över till Dan o Kari på Glittertinds kennel, vi fick se deras söta små valpar, och de andra vackra hundarna, ja det var verkligen en roligt tripp. Men egentligen så ska man inte åka och titta såhär, för man blir helt sjuk och vill ha allt    

annars håller vi på med lite av varje här ,ökar ut lite hagar, byter ut lite nät, byter ut grindarna till järngrindar, och fått några lass med grus... det är kul när man hinner med lite sånthär ibland, ha de gott mvh Anki


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se