bernerhagen

Direktlänk till inlägg 26 april 2011

tisdag

Av Ann-Christin Silensjö - 26 april 2011 21:56

idag har det varit lite kallare, lite blåsigt och halvdisigt, och nu på kvällskvisten har det regnat lite, jag o Dagny tog en promenad nu på kvällen i regnet, det blir så friskt när det regnar, idag har vi haft besök, snälla goa Birgit  kom och kikade till oss idag, med go kaka och allt   det var riktigt trevligt...

annars har det varit lungt här idag, inte många knop idag, jag skulle ha fixat med blommorna och så men icke sa nicke...jag hade ingen ork.

Imorgon är en annan dag, då ska jag göra en hel del i det stora växthuset, Stefan är ledig så det passar ju fint, idag har vi hämtat stamtavlorna till Dezzys valpar, nu är det bara att invänta Blossoms stamtavlor, det är alltid lika roligt att få stamtavlorna.

nu ska jag krypa till kojs...jag är trött...så in i norden jättetrött   /Anki  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se