bernerhagen

Direktlänk till inlägg 20 april 2011

länstyrelsen

Av Ann-Christin Silensjö - 20 april 2011 21:14

hejsan gott folk

läste i en artikel om någon som inte skötte sina hundar bra och att de inte hade tillstånd att ha kennel, jag funderade ett slag på det, vi har inga skärskilda tillstånd, mer än kennelnamnet och så förståss, men gick och funderade på detta,

ringde upp Säffle kommun, och de sa att jag inte behövde nått tillstånd, men om jag ville så kunde jag ringa Länstyrelsen, sagt och gjort, jag ringde upp en tjej där, berättade vad jag funderade på, och hon sa att jag inte behövde något tillstånd, inte om jag inte hade fler än 3 kullar/år. men jag frågade om hon inte kunde komma ändå, visst kommer jag om du vill, men det behövs inte, men vi gjorde upp att hon skulle komma som idag onsdag, så idag har hon varit här och inspekterat våran kennel, så nu har vi ett tillstånd ialla fall   jag fick fylla i en ansökan så vårat tillstånd kommer på posten om ca 1 månad

inte vet jag vad det ska vara bra för, men nu har vi ett ialla fall


valparna växer och frodas, de är riktigt söta nu, fortfarande väldigt "feta" i pälsen av vällingen med smör o honung i som de får i de uppblöta mosade torrkulorna, men vad spelar det för roll, de är runda och goa om magarna, och bara helt underbara   ha de gott mvh Anki

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se