bernerhagen

Direktlänk till inlägg 12 januari 2011

Elvira är parad

Av Ann-Christin Silensjö - 12 januari 2011 13:31

   nu är Tegnaholm´s Tanga "Elvira" parad så vi får hoppas det blir många fina små valpar,Stefan har varit till vet. idag och tagit prog.prov på Campanards Blossom så får vi se vart i löpet hon är,  Mimmidalens Sweet Nice Flower "Dezzy" är snart klar att paras hon med,så vi får hoppas de tar sig nu och att vi får en hel hög med små underbara "kottar".


Nu är resan bokad och klar   vi åker till Spanien Gran Canaria, Playa Taurito   den 8 feb. Christian och Sandra ska med ååå det ska bli så roligt, och skönt att komma till solen några dagar.

nu har vi renoverat här , hallen och trappan är klar, storarummet likaså, har börjat att måla fönstren och listerna i tv rummet o köket, det känns riktigt riktigt roligt , sängkammaren får vänta lite, tror jag, 

väggbården vi beställde har kommit, tapeten blir vit och på väggborden som ska sitta ovanför sängarna ska det stå "Damtussarna under sängen är änglarnas små tofflor"  nu ska jag gå ut och gå en sväng med hundarna och bara ta det lugnt ... 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 16 jan 20:29

ja först måste jag önska er alla en god fortsättning på nya året :-)    här har vi tydligen tagit långsemester från bloggon och allt    så nu är det väl hög tid med lite uppdateringar   Mycke har hänt sen sist, både bra och roliga saker.......

Av Ann-Christin Silensjö - 24 december 2018 23:07


Vi önskar er alla en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År      ...

Av Ann-Christin Silensjö - 23 augusti 2018 14:25

idag är det lite mulet varmt men lite si sådär,  poff sa det så var sommaren liksom bara så där ...över liksom   från att ha laddat upp batterierna till sprickningsgränsen med D vitaminer från   härliga strålar, så ska vi nog ta oss igenom hösten...

Av Ann-Christin Silensjö - 31 juli 2018 14:33

vill bara medela detta    cavalierträffen till söndagen är inställd pga för få anmälningar tyvärr                                                                              mvh Anki ...

Av Ann-Christin Silensjö - 22 juli 2018 14:46

Hej mina kära vänner   mycke har hänt sedan sist    först vill jag medela att vi har haft besök igen, en gammal trogen vän som har följt oss i 20 år        han börjar bli lite sliten här nu    men han får faktiskt försöka hänga med ett tag till...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se