bernerhagen

Direktlänk till inlägg 24 juni 2009

hemlig resa...

Av Ann-Christin Silensjö - 24 juni 2009 21:59

i kväll har jag fått order att lägga mej tidigt, imorgon ska jag vara i säffle kl 08.00 jag ska med min "gubbe" mor o far och syster yster på hemlig resa....jag vet verkligen inte vad vi ska göra, jag har försökt "hota2 både gubben o barfnen men de tiger som muren, gissa om jag är nyfiken...

men men vi får se vad de hittat på...

vi hade beställt gäss men det ser mörkt ut, alla äggen var tomma, men vi kanske har tur den 9 när gåshonan kläcker sina,

Dezzy har inte kommpit i löp ännu, men Saga har börjat idag, Linus är fortfarande kvar hos oss, så hoppas Dezzy dras med nu då,

idag har vi nästan gjort färdigt i trädgården, vi håller på att fylla polen, sen är det väl så gott som klart...

höt börjar bli klart, vi ska slå efter helgen vad det verkar som...ja jag berättar om resan imorgon ha de gott mvh Anki

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se