bernerhagen

Direktlänk till inlägg 12 juni 2009

STUDENTEN....

Av Ann-Christin Silensjö - 12 juni 2009 07:57

Idag tar mellangrabben Robert studenten...

imorse såg Robert och hans kompis Staffan ut så här när de var klara att åka ner och fira studenten, vädret är rätt ok, det har inte "ännu" ska man väl säga börjat blåsa, ok att det har regnat inatt, men det var uppehåll nu i morse, så det är bara att be till vädrets makter att det iallafalll inte regnar och blåser storm,

visst är det en stor dag studenten, ja alla skolavslutningar, jag tror att jag minns dem alla, även när jag var riktigt liten, jag hoppas alla barn/ungdommar får känna att just skolavslutningen är något visst.

studenterna släpps ut kl halv tre idag, då ska vi ta emot dem istan, "syrran" Annika har fixat skylten till honom, sen ska de åka traktor i stan, sen styr vi kosan hit hem och äter smörgåstårta och jordgubbstårta och öppnar presenter med nära o kära.

Kvällen firas i stan med andra studenter, men där upphör mitt vetande vad de ska göra (-:

våran Robert är svart o vit i håret...

lillgrabben Rickard gick ur 1:a året på anläggning redan igår, så hans sommarlov har redan börjat, han sussar o sover på övervåningen så gott, han kommer säkert inte upp föränn vi ska åka till stan (-;
                                                 ha alla en bra dag mvh Anki

 
ANNONS
 
Anna

Anna

12 juni 2009 08:11

hoppas ni får en "regnfri" dag
&
visst är det skönt att man inte behöver veta allt om sina barn :)

http://en-helt-ovanligt-vanlig-mamma.bloggagratis.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se