bernerhagen

Direktlänk till inlägg 7 juni 2009

utställning i vänersborg

Av Ann-Christin Silensjö - 7 juni 2009 00:09

för det första har Älvljungarnas kristoffer Robin som kallas för Linus kommit till oss, han ska para Mimmidalens sweet nice flower "Dezzy" heter hon till vardags, hon ska komma i löp vilken dag som helst.

idag lördag har vi varit på utställning i Vänersborg både Elvira Tegnaholms Tanga och "Dezzy" fick var sin 1:a så vi är jättenöjda, nu ska vi ta det lite lugnt här med utställningar, imorgon ska vi åka och titta...bara "titta" på ett stort växthus...

sen på måndag ska vi hämta en liten lastbil till gubben, sen är det städning och bakning som gäller, Rickard illgrabben  går ur skolan på torsdag och Robert mellangrabben tar studenten på fredag, så allt ska fixas , kläder och sånt är klart, det är bara lite fix här hemma , sen är det maten och brödet sen är det ...

-"sommar, sommar och sol, havet och vinden den doftar kaprifol" SOMMARLOV... vi hoppas på en underbar sommar, med mycke sol och bad, och vi hoppas att alla får en sommar som de länge drömt om...

en sak till...jag som sagt ska bli moster, och av en moster "krävs en del" , jag skulle nämligen sticka fina strumpor till "kotten" (det är namnet på min systerdotter Thereses bebis i magen) jag har stickat så många strumpor i mina dagar, men det är länge sedan, men gösses...jag minns inte hur man gör, jag älskar i alla fall förr, att sticka just strumpor, men jag minns inte hur man gjorde, jag har försökt i  2 dagar, men kommer inte rätt, vad gör man, kanske inget världsproblem, men jag kan inte tänka på annat , jag får nog försöka få tag i ett mönster igen...suck...

tänk vilka problem man har...mvh Anki

 
ANNONS
 
love

love

8 juni 2009 18:10

Vilket lag hejar du på?Jag hejar på AIK.
PS:Vad fin blogg du har

http://aik-.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Christin Silensjö - Lördag 1 aug 16:40

ja inte vet jag vart denna sommar tog vägen, känns som att hösten närmar sig med stormsteg... hujedamej men men så är livet på en pinne   bare å hölle i hatten å hänge mä   lite uppdateringar här från oss på Bernerhagen, Wildis små har åkt he...

Av Ann-Christin Silensjö - Måndag 22 juni 13:09

ja nu har det varit midsommar, och jag hoppas alla har haft en underbar helg, min midsommar firade jag i valplådan med Rå   de andra var i vårt andra hus här bredvid och åt gott, hade lekar, och bara umgicks, jag var uppe snabbt och tog några kort, t...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 17 juni 16:33

 Vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar      Wildis valpar var 2 v igår   de håller på att öppna ögonen nu             Willemos små är 2 dagar nu        titta vilken liten tass, bara några minuter här ute i l...

Av Ann-Christin Silensjö - Fredag 22 maj 18:48

ja nu känns det att man är raka vägen på väg in i sommaren  låter kanske konstigt, men så känner jag det, sommaren med värme o goa kvällar, ja ett annat liv liksom...         jag älskar sommaren, varmt o skönt.... här börjar en del bli runda om m...

Av Ann-Christin Silensjö - Onsdag 6 maj 20:26

ja nu är vi redan i maj, fattar inte hur fort allting går, snart är sommaren här    våren har kommit och det är alldeles underbart här är Jimmie en av våra tvillingrabbar med sin son finaste Enzo        det är skönt för alla i detta underba...

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Översätt bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se